Szórakozás

Zseniális ez a 30 évvel ezelőtti fotó Michelle Pfeifferről

Január közepén döntött úgy Michelle Pfeiffer színésznő, hogy itt az ideje csatlakozni az Instagramhoz, akkor egy Macskanős videóval debütált. Most pedig egy 30 évvel ezelőtti Vanity Fair-fotót kapott elő a padlásról, de még mindig ideges az Insta miatt:

Még mindig — és ezt őszintén mondom — ideges vagyok kicsit a közösségi médiába való belépésemtől. Köszönetet akarok mondani a Vanity Fairnek a sok nagyszerű címlapért, amiket az évek alatt kaptam tőlük!

— írta Pfeiffer, és két képet is csatolt a poszthoz. Az egyiken egy hatalmas hintaszékben álldogáll a tengerparton, míg a másik fotó egy címlapkép szintén 1989-ből — nem sokat öregedett azóta sem, viszont Önök fognak kicsit, mert a második képért lapozni kell:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 6., 2019, időpont: 12:01 (PST időzóna szerint)

Azt tudták, hogy a fenti fotó előtt egy évvel készült a Tequila Sunrise (magyarul: Az utolsó csepp) című film? Abban Mel Gibson oldalán szerepelt a színésznő, itt is egy korabeli fotó róluk:

Fotó: Barry King/WireImage

Kiemelt kép: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik