Szórakozás

Mennyire érzed magad öregnek amiatt, hogy már Harry Potter is 30 lesz idén?

Mennyire érzed magad öregnek amiatt, hogy már Harry Potter is 30 lesz idén?

Annyira nem lehetünk öregek, hogy már Harry Potter, vagyis Daniel Radcliffe is 30 éves legyen! Pedig de, mert a színész idén tölti be a harmincat, ahogy Taylor Swift is, meg egy rakás másik híresség, akiket gyakorlatilag gyerekként, baromi rég ismerhettünk meg. Az alábbiakban tíz olyan hírességet lehet megnézni, akik idén töltik a harmincat, és akik látványosan sokat változtak első, nyilvános szereplésük óta.

Taylor Swift

Az énekesnő decemberben lesz harminc, de már több mint tíz éve ismeri a fél világ, mivel 16 volt, amikor első száma megjelent.

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic – Kevin Mazur/Getty Images

 

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe még csak 11 volt, amikor Harry Potterként ismert lett. És valószínűleg 80 éves korában is mindenki Harry Potternek fogja hívni. Egyébként idén júliusban lesz 30 éves.

Fotó: Anthony Harvey/Getty Images – Dominik Bindl/Getty Images

 

Dakota Johnson

Mivel Melanie Griffith az anyja, Don Johnson pedig az apja, ezért Dakota Johnson viszonylag korán már ismertnek számított. Saját jogon viszont inkább csak A szürke ötven-sorozatnak köszönhetően lett ismert. Októberben lesz harminc.

Fotó: Theo Wargo/WireImage – Stephane Cardinale – Corbis

 

Nicholas Hoult

Ő volt a szerencsétlen kissrác Az egy fiúról című filmben Hugh Grant mellett, aztán felnőtt, szép lett, egy kis időre összejött Jennifer Lawrence-szel is, és már nem csak szerencsétlen kisfiúkat játszik. Swifthez hasonlóan decemberben lesz 30.

Fotó: Evan Agostini/ImageDirect – George Pimentel/WireImage

 

Hayden Panettiere

Mivel már édesanyja is szappanoperákban volt színésznő, ezért gyakorlatilag születése pillanata óta ismert. Első szerepét 11 hónaposan, egy reklámfilmben kapta, de igazán ismert a Hősök című sorozat után lett, illetve amikor összejött Vlagyimir Klicskóval. Agusztusban lesz 30 éves.

Fotó: Arnaldo Magnani/Getty Images – Roy Rochlin/FilmMagic

 

Joe Jonas

Egyike volt a szüzességi fogadalmat tett Jonas Brothersnek. Az együttes már nem létezik, Joe Jonas viszont ennek ellenére híres tudott maradni, pláne hogy nemrég eljegyezte a Trónok harca színésznőjét, Sophie Turnert. Augusztusban ünnepli 30. születésnapját.

Fotó: Scott Gries/Getty Images – Stefanie Keenan/Getty Images

 

Nina Dobrev

A színésznő januárban töltötte be a harmincat. Most épp a Vámpírnaplók című sorozatból ismerhetik, de leginkább A Degrassi gimi című sorozatnak köszönheti ismertségét.

Fotó: Jeff Vespa/WireImage – Stefanie Keenan/Getty Images

 

Matthew Lewis

Daniel Radcliffe mellett ő is haláláig az a kevésbé szép srác lesz a Harry Potterből, akiből aztán szép férfi lett. Lewis, akinek megszépüléséből minden nap meg kellene emlékezni, júniusban lesz harminc éves.

Fotó: Thos Robinson/Getty Images – Jeffrey Mayer/WireImage

 

Brie Larson

Az első kép 2002-ben készült a 13 éves Brie Larsonról, és valószínűleg mindenki nevetett volna, ha akkor megtudja, hogy pár év múlva kap egy Oscar-díjat. Pedig kapott, és még csak 26 éves volt akkor. Idén októberben lesz harminc.

Fotó: Iris/WireImage – JB Lacroix/WireImage

Tom Kaulitz

A legnagyobb változáson viszont egyértelműen Tom Kaulitz, a megboldogult Tokio Hotel raszta hajú gitárosa esett át – a bal oldali képen baseball-sapkában –, aki már nem tiniegyüttesét, hanem Heidi Klumot viseli kiegészítőként.

Fotó: Andreas Rentz/Getty Images – Emma McIntyre/Getty Images

Kiemelt kép: Anthony Harvey/Getty Images – Dominik Bindl/Getty Images

Olvasói sztorik