Szórakozás

Kate Beckinsale-ről azt hitte a USA Today, hogy ő Katalin hercegné

Kate Beckinsale színésznő már pár napja a kórházi ágyat nyomja, ugyanis egy megrepedt petefészek ciszta miatt mentőt kellett hívni hozzá. Azóta is a kórházban fekszik, arra azonban nem számított, hogy pont Amerika legnagyobb példányszámú napilapja fog olyat hibázni, amitől jobb kedve lesz.

USA Today hírt adott erről, azzal a címmel, hogy „Kate Beckinsale-t egy repedt ciszta miatt kórházba szállították”. A cikkhez azonban nem a színésznő, hanem Katalin hercegné fotóját csatolták, ami feltűnt a színésznőnek, azonnal posztolt róla Instagramon:

Nagyon köszönöm a rengeteg jókívánságot, és hogy ennyi sztorit megosztottatok a saját negatív élményeitekről a cisztákkal kapcsolatban! Sokkal jobban vagyok, és remélem, a többi érintett is hamar helyrejön. Most pedig visszatérek királyi teendőimhez. Vilmos mindenkit üdvözöl!

A híres médiumnál meg nem győztek magyarázkodni:

Először is, nagyon örülünk annak, hogy jobban vagy! Másodszor, elnézést szeretnénk kérni a fotóért, a rendszer hibája volt, ugyanis a galéria első képét húzta be a cikkhez a te Instagram-fotód helyett. Így történt, hogy Katalin hercegné látható a képen. Sajnáljuk ezt, és most azon dolgozunk, hogy mindez ne történhessen meg újra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés, Jan 30., 2019, időpont: 12:13 (PST időzóna szerint)

Katalin hercegnének egy kislány megfogdosta a haját
Ritka aranyos jelenetet mutatunk.

Kiemelt kép: Instagram.com/katebeckinsale

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik