Szórakozás

Személyi edzője elmondta, hogy hogyan diétázik Margot Robbie

David Higgins személyi edző ügyfélkörébe tartozik Claudia Schiffer és Naomi Campbell is, egy ideje pedig már Margot Robbie-val is együtt dolgozik a filmsztár alakján. Az Insider magazinnak pedig elárulta, mi a módszere. Meggyőződése például, hogy a reggeli túlértékelt.

Szerinte hülyeség, hogy a nap legfontosabb étkezése lenne.

Időnként felesleges reggelizned. Az egész a reggeli a nap legfontosabb étkezése dolog egy marketingkampány a negyvenes évekből, hogy tojást adjanak el. De elhittük, mert belénk nevelték.

Egyébként nagy híve a böjtölő módszernek, aminek lényege, hogy tilos az étkezés a nap 16 órájában. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a diétázó sztár kihagyja a reggelit, délben eszik először egy ebédet, aztán este nyolckor egy vacsorát a nap utolsó étkezéseként. Szerinte ez azért is jó, mert elég ideje van a testnek emészteni és nem hajtja túl az anyagcserét. Persze koránt sem csak ennyi a trükk, ha Margot Robbie alakjára vágynánk, ugyanis a sztár ilyenkor kifejezetten figyel arra is, hogy mit eszik, nem csak arra, hogy mikor. Ebédre például többnyire citromos csirkét eszik barnarizzsel és salátával, utolsó étkezésként pedig tonhalsteaket zöldséggel. Ugyanakkor a sztár elárulta, hogy csak akkor tartja ezt a diétát, ha szerephez kell, vagy éppen vörösszőnyeges eseményre készül, máskor egyáltalán nem figyel ennyire arra, hogy mit eszik, és azt eszi, amit csak megkínál, két pofára zabálva, elmondta, hogy nem igazán tud mértéket tartani. Ugyanakkor rengeteget és nagyon keményen edz, amire az Öngyilkos osztag akciójeleneteire való készülés közben kapott rá, illetve az Én, Tonya korcsolyaedzései alatt. Amikor nem készül valamire, akkor inkább leedz mindent.

Kiemelt kép: Jon Kopaloff/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik