Szórakozás

Rami Malek megszállottságának köszönheti, hogy bekerült a Szívek szállodájába

Rami Malek sorra gyűjti a díjszezonban az elismeréseket a Bohém rapszódiában Freddie Mercury megformálásáért, most például a színészek szakszervezetének díját a SAG Awards-on, amivel ő lett az Oscar legnagyobb esélyese.

A Bohém rapszódia Freddie Mercuryja az Oscar fő esélyese
Hollywood színészcéhe értékelte a legjobb alakításokat.

A sztár elmondta az Entertainment Tonightnak, hogy a Szívek szállodájának köszönheti, hogy egyáltalán tagja lett a szakszervezetnek.

Szerepekre jelentkeztem folyamatosan, gyakorlatiklag bárkinek odaadva a fotómat és rezümémet, aki hajlandó volt elfogadni. Egyik nap kaptam egy hívást egy castingostól, aki azt kérdezte, hogy tud-e esetleg beszélni Rami Malek ügynökével. Mondtam, hogy vele beszél, és azt kérdezte, hogy tagja vagyok-e a film- és sorozatszínészek szakszervezetének. Mondtam, hogy még nem. Azt mondta, hogy ezt át kell beszélnünk. Elárultam, hogy amúgy Rami Malek vagyok és magamat képviselem, amire elkezdett picit nevetni.

Malek viszont eltökélt volt, mert a Szívek szállodájában volt szó egy apró szerepről.

Aztán azt mondtam, meg tudjuk oldani, hogy megkapjam a szakszervezeti tagságomat. Pár sorról van szó a Szívek szállodájában és éppen nevetsz rajtam. Szóval felpattanok egy buszra és ott leszek tíz percen belül, ha az úgy jó neked, és átbeszéljük a dolgot.

Mint mondta, annyira meglepte vele a casting direktort, hogy azt mondta, egye fene, végül másnap már a kezében volt a szakszervezeti tagságát igazoló kis kártya. A többi meg már történelem.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images, Turner

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik