Szórakozás

Sophie Turner nem tudja titokban tartani a Trónok harca végét

A Trónok harca új és egyben utolsó évada áprilisben kezdődik, a sorozatban Sansa Starkot alakító Sophie Turner pedig elárulta a W magazinnak, hogy nem csak a sorozat alkotói tudják már, mi lesz a vége, hanem a barátai is.

Nagyon rossz vagyok titoktartásban. Szerintem az emberek már nem mondanak el nekem semmit, mert tudják, hogy nem fogom tudni titokban tartan úgyse. A Trónok harca végét már elmondtam néhány embernek.

Rögtön felmerült a kérdés, hogy esetleg becsiccsentve, megeredő nyelvvel kotyogta-e ki a végét, de a színésznő megerősítette, hogy nem, szimplán csak tényleg nagyon nem tud titkot tartani.

Nem, józan voltam. Csak úgy megkérdeztem emberektől, hogy hé, akarják-e tudni, elmondom. De olyan emberekről van szó, akiket ismerek, nem random emberekről. Olyanokról, akikről tudom, hogy tudnak titkot tartani.

A HBO valószínűleg teljesen nyugodt ezt olvasva. Viszont ha valaki még idő előtt tudni akarná a sorozat végét, pusztán csak össze kell áprilisig barátkoznia vele, meggyőzni őt, hogy tud titkot tartani, aztán simán meg is kérdezheti tőle.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik