Szórakozás

Vanessa Hudgenst üvöltve kurvázta le egy anyuka, aki egy perccel előtte még szelfizni akart vele

Vanessa Hudgens színésznő James Corden late-night showjában beszélt arról, mennyire nehéz a rajongókkal szót érteni. Pár évvel korábban történt ugyanis, hogy épp szállt volna fel a repülőre, mikor a becsekkolás előtt megállította egy anyuka, akinek gyereke oda volt a High School Musicalért, amiben Hudgenst megismerte a világ:

A szülők mindent megtesznek a gyerekekért, ugye? Emlékszem, egyszer rohantam a repülőhöz, mert amúgy is mindig rohanok, és hirtelen megállított egy anyuka azzal, hogy ‘ó, istenem, a lányom imád téged’. Én meg mondtam, hogy ‘köszönöm’. Aztán képet akart csinálni velem, mert a gyerek biztosan megőrülne egy fotóért. Én meg: így is késésben vagyok, el kell érnem a becsekkolást. Mire ő azt mondta nekem, hogy gyerünk már, tartozok neki ezzel. Persze mondtam, hogy semmivel nem tartozom, ne mondjon ilyet. Majd azt üvöltötte, hogy egy kurva vagyok. Mire én: tessék, ezt miért?

A tinifilm másik sztárjának, Zac Efronnak az életét nem a rajongók, hanem a High School Musicalben látott faterja keseríti meg, miután összes Instagram-képéhez kommentel valami ultra bizarr dolgot:

Kiemelt kép: Alexander Tamargo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik