Szórakozás

Amber Rose cracket akart árulni, de túl szép volt hozzá

Amber Rose a The Red Pill Podcast vendége volt, ami Van Lathan interjúzós podcastje, akit leginkább onnan lehet ismerni, hogy ő volt az a TMZ dolgozó, aki konfrontálódott Kanye Westtel Trump-rajongása miatt. Rose elmondta az interjúban, hogy életének egy pontján megpróbált drogot árulni, de a külseje megakadályozta benne.

Általában nem szoktam erről beszélni, de egyszer megpróbáltam cracket árulni a környékemen. Azt mondták, hogy ki fognak rabolni, lány vagyok és túl szép, nem fog ez összejönni.

Elmondta mondjuk, hogy nem feltétlenül jó kedvében döntött így, és nem kényelemből merült ez fel benne, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon nehéz és kilátástalan helyzete miatt.

Szerintem az emberek nem értik, hogy mekkora nyomorban nőttem fel. Az összes szart, amin keresztülmentem és amik akkor sem szűntek meg, miután híres lettem. Az életem sose volt könnyű. De kitolta a határaimat, hogy etetni tudjam a családomat.

Elmondta, hogy végül aztán mivel árulni nem tudott, felvették csomagolni és mérni, így az árut ő mérte le kis tasakokra és csomagolta be.

Kiemelt kép: Prince Williams/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik