Szórakozás

L.L. Junior titokban megnősült

Úgy tűnik, hogy ha Dominikán eldob az ember egy követ, már ha eljut oda mondjuk, akkor igen nagy esély van rá, hogy eltalál vele egy magyar hírességet, ugyanis L.L. Junior is itt vette el feleségül a Barátok közt egykori Hoffer Józsijának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányát, Körtvélyessy Kingát – derül ki a Blikk cikkéből.

Körtvélyessy Zsolt lányát jegyezte el L. L. Junior
A Barátok közt egykori Hoffer Józsija örömmel mesélt a lánykérésről.

Felesége szerint ezzel bebizonyították, hogy komoly az, ami köztük van, és nem csak futó dolog, holott volt már, hogy majdnem vége lett.

Nagyon hosszú és nehéz út vezetett idáig. Voltak hullámvölgyek, nehéz pillanatok, sőt, olyan időszak is, amikor azt hittük, örökre vége van mindennek köztünk. Bebizonyítottuk magunknak és mindenkinek, hogy ez nem egy múló szerelem vagy futó kaland.

A szertartás teljes titokban zajlott, vendégek nélkül. A sztár rengeteget lép fel esküvőkön és az ott látottak miatt döntött így.

Mindig azt láttam, hogy a pár nem tudja igazán megélni a pillanatot, mert a vendégekkel vannak elfoglalva vagy azzal, hogy éppen mit kell megoldani.

Tervben volt egy nagyobb esküvő, de aztán meggondolta magát, és nem a hagyományos utat választotta.

Bár sokat gondolkoztam, milyen legyen a nagy nap, és tervben is volt, hogy egy hatalmas, több száz fős lagzink lesz, végül úgy döntöttünk, ez csak kettőnkre tartozik.

A szertartás olyannyira titkos volt, hogy még a szüleik se tudták, hogy mire készültek, és csak sima nyaralásnak gondolták, amiért remélik, nem haragszanak rájuk, ha majd hazaérnek. A sztár gyűrűje szülei jeggyűrűiből készült egyébként.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik