Pataki Zitának 2-3 százalék esélyt adtak a lombik sikerre

A lakást is bekamerázták.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Pataki Zita műsorvezető újfent belevág egy lombik programba, az útról pedig videó formában fog részletesen beszámolni az embereknek. Meg is érkezett a YouTube-ra a vlog első epizódja, ebben pedig férjével, Szárnyas Attilával beszélnek érdekességeket a dolog kapcsán. Pataki már az elején elmondja, hogy évekkel korábban kétszer is műtötték endrometriózissal, emiatt hamar eldőlt, hogy lombikra van szükség.

„Ha ilyen erős a menstruációs fájdalma, igyon egy kis pálinkát”
Egy krónikus nőgyógyászati betegségben szenvedő youtuber videóban osztotta meg tapasztalatait az egészségügyről.

Már 8 lombikon vannak túl, de nem félnek a kilencediktől sem, a vlogokat pedig egyfajta valóságshowként fogják fel, de főnyeremény nélkül — ahogy férje, Szárnyas fogalmaz:

Nekünk lehet nyeremény. Nem lakást vagy autót lehet nyerni, hanem szívhangot.

A videó egyébként ténylegesen hasonlít a valóságshowk képi világára,például a falra szerelt kamerák is ahhoz hasonló miliőt szolgáltatnak az egészhez. A vlog egyébként egy elég hosszú időt ölel fel a legelső vizsgálattól kezdve. A közel 20 perces adás felénél a pár elmegy az elsőre, az orvostól pedig megtudjuk, nagyon kevés százalék esélyt mond a szakirodalom az ilyen korban indított lombikra:

Az irodalmi statisztikai adatok azt mondják, hogy 45 éves korban nagyságrendileg 2-3%-al kalkulálhatunk.

A vlog további részében egy szobát is elkezdenek átalakítani, ami majd a jövőbeli gyereké lehet. Pataki elmondta, ilyet a 8 előző lombik alatt még nem csináltak, de ezzel is szeretnének felkészülni a sikeres terhességre. A vlog megtekinthető alább, forrás: noivalto.hu

Kiemelt kép: YouTube