Szórakozás

Samuel L. Jackson áldását adta rá, hogy használják Trumpra a kedvenc szavát

Az egész úgy kezdődött, hogy nyilvánosságra került, és amolyan kamufelháborodások egész sorát prodákalta egy videó, amin a nemrég megválasztott Demokrata képviselő, Rashida Tlaib szavazóinak megígéri, hogy le fogják mondatni Donald Trumpot, a műbalhé fő kiváltóoka pedig az volt, hogy Trumpot motherfuckernek, vagyis anyabaszónak (kevésbé tükörfordítva mondjuk kurvapecérnek, vagy szimplán rohadéknak jön ki, nincs igazán magyar párja) hívta.

Itt jött a képbe a szó avatott szakértője, Samuel L. Jackson, akinek ha a filmjeit láttuk eredeti nyelven, akkor feltűnhetett már, hogy milyen gyakran használja ezt a szót, sőt, amolyan védjegyévé vált már, mint Schwarzenegger Hasta La Vistája.  De ha láttuk a Ponyvaregényt, akkor is beugorhat az a bizonyos pénztárca.

Samuel L. Jackson áldását adta rá, hogy használják Trumpra a kedvenc szavát 1

Szóval a színész beszállt a vitába, mint a szó  legnagyobb rajongója és szakértője, hogy eldöntse, szabad-e használni az amerikai elnökre az adott szót, egy tweet formájában.

Rashida Tlaib, szeretném teljes szívvel támogatni azt, ahogy és amire használtad a szót, amikor az anyabaszó céljaidat megfogalmaztad múlt héten. Anyabaszónak hívni azt az anyabaszót nem probléma, elnöknek hívni azt az anyabaszót viszont igen.


Ezek után akár lezártnak is tekinthetjük ezt a vitát.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik