Szórakozás

Nicolas Cage 55 év alatt 3 feleséget, 2 gyereket, 2 unokát és indokolatlanul sok ronda napszemüveget szerzett

Nicolas Cage 55 év alatt 3 feleséget, 2 gyereket, 2 unokát és indokolatlanul sok ronda napszemüveget szerzett

Nehéz elfogadni, de mindenki öregszik. Nemcsak Brad Pitt, de Nicolas Cage is, aki január 7-én lett 55 éves. És mi történt vele az elmúlt több mint öt évtizedben azon túl, hogy indokolatlanul megszerette a színes lencséjű napszemüvegeket? Az alábbi csodálatos képekből kiderül.

Nicolas Cage 1964. január 7-én született Nicolas Kim Coppola néven, és ha a vezetéknév ismerős, az nem véletlen, mert a színész nagybátya Francis Ford Coppola, unokatestvérei pedig Roman és Sofia Coppola, illeve Robert Carmine és Jason Schwartzman.

1986-ban a Boy In Blue című filmben – Fotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images)

A Huffington Postnak beszélt arról, hogy azért változtatta meg vezetéknevét, hogy senki ne kösse őt híres, rendező nagybátyjához. A Cage nevet a színes bőrű szuperhőstől, Luke Cage-től kölcsönözte.

1984-ben, a Birdy című film forgatásán – Fotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Első filmszerepét 1982-ben kapta, Sean Penn mellett játszott a Változó világban.

Cage és Sean Penn 1982-ben – Fotó: Sunset Boulevard/Corbis via Getty Images

Ha nincs Nicolas Cage, nincs Johnny Depp sem. Utóbbi az első filmjét neki köszönheti, mert a színész mutatta be őt egy ügynöknek, aminek köszönhetően Depp szerepet kapott a Rémálom az Elm utcában című filmben.

Nicolas Cage és Johnny Depp 1988-ban – Fotó: Barry King/WireImage

2010-ben David Lettermannek beszélt arról, hogy középiskolás korában a macskájával együtt gombázott be.

1995 – Fotó: Ron Davis/Getty Images

Jim Carrey állítólag felajánlott egy szerepet Cage-nek a Dumb és Dumberben, a színész viszont inkább a Las Vegas, végállomás című filmet vállalta el, amiért aztán Oscart is kapott.

Megvágta magát borotválkozás közben – Fotó: Ron Davis/Getty Images

1990-ben Christina Fulton színésznőtől fia született, Weston Cage, aki egy heavy metal-együttes énekese. Cage fia már háromszor volt házas és született két fia, vagyis Nicolas Cage már évek óta nagypapa.

Nicolas Cage és Weston Coppola Cage 2008-ban – Fotó: Derek Steele/BuzzFoto/FilmMagic

Fiához hasonlóan Cage is háromszor házasodott. Első felesége Patricia Arquette volt, akivel 1995-ben házasodtak összes és 2001-ben váltak el.

Patricia Arquette és Nicolas Cage 1996-ban – Fotó: KMazur/WireImage

Második felesége Lisa Marie Presley, vagyis Elvis Presley lánya és Michael Jackson exfelesége volt.

Fotó: L. Busacca/WireImage

Cage és Presley Johnny Ramon születésnapi buliján találkoztak, 2002 augusztusában házasodtak össze, és még ugyanazon év novemberében elindították a válást, amit hivatalosan 2004 májusában mondtak ki, vagyis a válási procedúra hosszabb volt, mint maga a házasság.

Fotó: Tommaso Boddi/WireImage

A színész harmadik felesége Alice Kim volt, aki Los Angelesben a Kabuki étteremben volt pincérnő.

Cage és harmadik felesége – Fotó: Sung-Jun/Getty Images

Cage-nek tőle is született egy fia, akit Kal-Elnek neveztek el, ami Superman születési neve. Kim és Cage 2004-ben házasodtak össze és 2016 januárjában szakítottak.

Nem David Guetta, hanem Nicolas Cage – Fotó: Mark Davis/Getty Images

2008-as önéletrajzi könyvében Kathleen Turner, aki 1986-ban játszott együtt egy filmben a színésszel, azt írta, hogy Cage-et letartóztatták ittas vezetésért, és azért, mert ellopott egy csivavát. Cage beperelte a színésznőt hitelrontásért, Turner pedig vesztett és fizetett, mert Cage nem rabolt el egyetlen csivavát sem.

2014 – Fotó: Ethan Miller/Getty Images

A hátán állítólag van egy nagy tetoválás, ami egy cilinderes és sétapálcás gyíkot ábrázol, erről azonban sajnos nincs egyetlen egy fotónk sem, cserébe itt egy túl közeli kép:

Fotó: Sascha Steinbach/Getty Images

Kiemelt kép: Peter Sabok/COOLMEDIA/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik