Szórakozás

Kanye West 2019-ben is Trump-rajongó, szeretné, ha tudnád

Kanye West már tavaly előtt mondott üsszefüggéstelen dolgokat arról színpadon, hogy bár nem szavazott, de valószínűleg Trumpra szavazott volna. Akkor még csak pillanatnyi agymenésnek tűnt a dolog, aztán tavaly többször is ráerősített Trump-rajongására West, volt a Fehér Házban, ölelkezett vele, aztán miután Kim Kardashian felvilágosította politikáról, úgy döntött, távol marad a politikától.

Kim Kardashiannak kellett felvilágosítani Kanye Westet politikáról
Kim Kardashiannak sikerült lehoznia a férjét Donald Trumpról.

Hát ez úgy tűnik, hogy eddig tartott.

Az évet ugyanis rögtön a következő, összefüggőnek mondható tweetekkel nyitotta.

Trump bármikor, csakhogy tudjátok, ki mellett állok 2019-ben. Nem fognak beprogramozni! A feketék 90%-a Demokrata párttal van, ez eléggé irányításnak hangzik nekem.

Hát hol van Kim Kardashian, amikor szükség lenne rá? Ezután egyébként mindenféle generikus dolgot írt ki istenről, arról, hogy meg fogja változtatni a világot, meg egy ponton csak kiírta, hogy szabad gondolat, aztán retweetelt egy rahedli neten kapott jókívánságot, végül jelezte, hogy

2024-ben indulni fog a tervek szerint továbbra is az elnökségért.

Posztolt még egy rakás kígyó hangulatjelet is, az jó eséllyel sárkány energiát jelent, egy értelmetlen dolgot, amit ő talált ki, és ami szerinte közös benne és Trumpban, de jelenthet valami egészen mást is, ki tudja nála igazából ezen a ponton. Annyira jó lenne, ha találna valamilyen új módszert, hogy felhívja a figyelmet magára lassan már.

Kiemelt kép: Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik