Szórakozás

Szabó Zsófi édesapjától kapta a legemlékezetesebb karácsonyi ajándékot

Érdekel, miként ünnepelnek a celebek karácsonykor? Idén az ünnepek alatt karácsonyi interjúsorozatunkban sztárok mesélnek arról, mik a legkedvesebb karácsonyi emlékeik gyerekkorukból, és hogyan ünnepelnek most. Szabó Zsófit is megkérdeztük.

Mi volt a legkedvesebb karácsonyi sztorid?

Imádom a karácsonyt és életem egyik legszebb pillanata is ehhez az ünnephez kapcsolódik, hiszen a szerelmem, Zsolti ekkor kérte meg a kezem. Kettesben voltunk otthon, a karácsonyfa csodásan fel volt díszítve, annyira romantikus volt az egész eljegyzésem.

Mi volt a legjobb ajándékod, amit kaptál?

Nekem a családom a legfontosabb. Édesapámmal nagyon szoros volt a kapcsolatunk, pontosan tudta mire vágyom a legjobban. Az egyik legemlékezetesebb ajándékomat is tőle kaptam. Életem első lovát, Emirt adta karácsonyra. Nagyon nagyon boldoggá tett.

Hogyan teltek gyerekkorodban a karácsonyok?

Apukám begyújtott a kandallóban, karácsonyi verseket  és zenéket hallgattunk, majd anyu csengetett, hogy az angyalkák meghozták a feldíszített fa alá az ajándékokat. Mindig a szűk család volt ott, anyukám, apukám, nagymamám és az öcsém. Nagyon meghitt és szeretetteljes légkör volt. Ezt igyekszem megteremteni a csaját családomnál is, hogy Mendel is mindig ilyen boldogan emlékezzen a közös karácsonyainkra.

Hogyan telnek most az ünnepek, mióta gyereked van?

Ez lesz a negyedik közös karácsonyunk a férjemmel. Mivel az ő családja Nyíregyházán él, így idén is ingázni fogunk. Idén először szenteste Mendellel hármasban Budapesten, az otthonunkban leszünk. Mendel december elején született, ő életünk legszebb ajándéka.

A sorozat többi részét ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik