Szórakozás

Steve Carell gázolója túlzottan is lelkes volt, miután kocsijával elcsapta a bicikliző színészt

Steve Carrell amerikai színész legutóbb Ellen DeGeneres late-night showjában mesélt furcsa élményéről. Történt ugyanis, hogy a 40 éves szűz című vígjáték egykori főszereplője sokat kerékpározik, legutóbb viszont nem figyelt eléggé, és hátulról nekiszaladt egy autó:

Pár hete elütött egy autó, ezt még nem meséltem neked. Egy elég forgalmas úton bicikliztem, csináltam egy kanyart, de nem láttam a mögöttem lévő kocsit, ő pedig belémszaladt. Leestem a biacjról és végighemperegtem a földön, egészen sokat ráadásul. Egészen szürreális élmény volt, teljesen lelassult minden. Csak gurultam a földön, aztán felálltam, és nem volt semmi bajom. Azóta is oké minden, le is kopogom

— magyarázta a színész, aki viszont inkább a gázoló reakcióján lepődött meg:

A nő, aki a kocsit vezette, azonnal kiugrott, teljesen le volt döbbenve. Ráadásul a bicaj beragadt az autó alá. Először ijedten kiabált, hogy uramisten, uramisten… uramisten, ez Steve Carell! Teljesen izgalomba jött, hogy elütött engem, szóval, nagyon vicces élmény volt.

DeGeneres rá is vágta, miért nem készítettek egy szelfit, miközben Carell a földön feküdt? Carell szerint a „csíz” helyett a „nem haltam meg!” kiáltásra fotózhattak volna.

A műsorvezető aztán egy ajándékkal is kedveskedett a népszerű színésznek: egy karácsonyi fényekkel felturbózott sárga fényvisszaverő mellényt kapott Carell és egy bukósisakot, szintúgy világítással megspékelve.

Carell sztorizását és viseletét a vidóban meg lehet tekinteni — maradandó élmény:

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images for AFI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik