Szórakozás

Mindenben a retró a divat – itt nem számít a korod, csak az élmény (X)

Fejhallgató nélkül ma már nem megyünk sehova, sőt, otthon is állandóan azt bömböltetjük. Rajtunk van a buszon, a meetingek közötti rohanásban és a pihenés alatt egyaránt. Enélkül nincs garázs-stúdió, zenehallgatás de még éjjeli sorozatozás sem. Sajnos a nonstop használattal, a stílusos kialakítással és a tökéletes „sound” megteremtésével gyakran meggyűlik az elektronikai cégek baja, de a Panasonic most megalkotta a fejhallgatók alfáját és omegáját, minden igényt kielégítve a formatervezéstől az őrületes hangzásig, a verhetetlen üzemidőtől a maximális kényelemig.

Az RP-HTX80B fejhallgató a legmodernebb audiotechnológia segítségével tökéletes hangzásélményt biztosít, mindezt elképesztő hangerővel. Ezzel a fejessel a laza otthoni filmezés multiplex mozi minőségű lesz, a zenehallgatás pedig új fogalmat nyer. Az akusztikus basszusvezérlésnek hála csúcsminőségű hangzást kapunk, még akkor is ha intenzív mozgás közben használjuk, így az edzőteremben is átadhatjuk magunkat a zene élvezetének.

Gyakran mondják, hogy a szépség belűről fakad, ennél a fejhallgatónál azonban a külső is lehengerlő. A letisztult retrospektív forma lépést tart az összes divattrenddel, ráadásul négy féle színben is kapható, így mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban passzol a világához.  A patika dizájnhoz társul a kényelmes, külső zajokat kizáró fülpárna és az állítható huzalváz. Ami viszont nem társul hozzá, az a gubancos kábelcsomó, hiszen a cucc bluetooth-szal kapcsolódik a kütyüidhez, véget vetve a bogozgatás tortúrájának egyszer s mindenkorra.

Ha mindez nem lenne elég, a Panasonic még egyet emelt a lécen. Az akkumulátor minden bizonnyal a legerősebb a piacon, hihetetlenül hosszú üzemidővel. Egy töltéssel akár 20 órán keresztül hallgathatod a kedvenc zenéidet. Manapság ez az egyik legfontosabb szempont a hardverek kiválasztásánál, mivel nem sok lehetőség adódik a nap közbeni folyamatos töltögetésre. Ha mégis egy boost-ra van szükség 15 perc alatt 150 percnyi energiát nyerhetünk, így biztos, hogy többé nem kell zene nélkül megélnünk az élet nagy pillanatait. Ne habozz sokat, ilyen fejhallgató nincs még egy.

 https://www.panasonic.com/hu/consumer/fejhallgatok/bluetooth/rp-htx80b.html

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik