Szórakozás

Gisele Bündchen tempóját már nem bírta James Corden

James Corden Late Late Showjának egyik szpotjában Gisele Bündchen szupermodell volt a meghívott vendég. Cordennek és Bündchennek egy balettstúdióban kellett megmutatnia, mennyire fittek és mennyire tudnak táncolni. Ebben gyerekek voltak segítségükre, ugyanis az ő mozdulataikat kellett lekövetniük RihannaWe Found Love című slágerére.

Az egész jelenet egyfajta reklámja volt Bündchen bestseller könyvének, ami a “Lessons: A Path to a Meaningful Life” címet kapta. Ezzel egyébként a modell jótékonykodni szeretne: a bevétellel Brazília vízellátását szeretné javítani, ugyanis ivóvizet vinne a legszegényebb régiókba.

A jelenet Corden szürreális humorával kezdődik:

Gisele, tudom, hogy mindketten elképesztő kondiban vagyunk, de úgy hallottam, ez az osztály kész rémálom. A tanárok brutálisak

— mondja Corden, mire Bündchen értetlenkedve kérdi, mégis kik lennének azok? Erre a háttérben megjelenik egy szemüveges ötéves, innentől kezdve pedig a táncmozdulatoké a főszerepé. Nyilván a műsorvezető elszórakozza az egészet, viszont Bündchen elképesztő alakja miatt érdemes megnézni a jelenetet:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik