Szórakozás

VV9: Kiesett Krisztián, Roli a következő kiválasztott

Megtartották a Való Világ kilencedik szériájának újabb párbaját, amin a magára jeleket pakoltató Krisztián csapott össze a kiválasztott Adrival, és úgy tűnik, hogy a lányokkal agresszíven és hímsoviniszta módon viselkedő Krisztiánból a nézőknek elege lett, ugyanis

Adri lett a párbaj nyertese majdnem 80 százalékával a szavazatoknak.

Ez azért érdekes, mert a műsor elején tartott szimpátiaszavazaton Adri lett az utolsó a nézők szavazatai alapján, és csak az akkori villamester, Roland tartotta bent a játékban, miután választania kellett a két legrosszabb között.

De rögtön utána jött az újabb kiválasztás is azonnal.

Csoki egyedül nem szavazhatott, büntetésként, amiért kihagyta az egyik feladatot. A villalakók többnyire körbeszavazták egymást, ami miatt Reninek villamesterként kellett döntenie a 2-2 szavazatot kapó Zsuzsu és Roli között, ő pedig Rolit küldte párbajozni.

Az összefoglalóban egyébként nem történt semmi érdekes azon kívül, hogy egy feladat során, aminél úszódresszben mutattak be a játékosok szinkronúszógyakorlatokat víz nélkül, a lányok egy része hónaljkutyát villantott, amitől Vivien teljesen kikészült.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik