Szórakozás

Így néz ki most Eminem ikonikus klipjének főszereplője

Lassan majdnem két évtizede, 18 évvel ezelőtt jött ki Eminem videója a Stan című számához, amiben egy megszállott rajongója, miután a sztár a klipben ignorálja a rajongói leveleit, belehajt egy folyóba terhes barátnőjével. A klipben a megszállott rajongót Devon Sawa játszotta, akit korábban a Casperből ismerhettek az emberek, videó megjelenésének évében pedig a Végső állomás főszerepét is eljátszotta. A Vice-nak nyilatkozott a klipről most, és annak utóéletéről. Elmondta, hogy mindenki le akarta beszélni róla.

Az ügynököm, aki a mai napig velem van, le akart beszélni róla. Azt mondta: Eminem? Gyerünk már, Dev, nem vagyok biztos benne, hogy egy videóklipben kéne szerepelned.

Elmondta, hogy minden tanács ellenére vállalta el, mert nagyon meg akarta csinálni.

Senki nem tartotta jó ötletnek a stábomból, én voltam az egyetlen, aki azt mondta, hogy ez a srác nagyon jó. Szóval elvállaltam csak azért is.

A stan kifejezés nemrég bekerült az oxfordi szótárba is, miután az interneten elkezdték használni az obszesszív rajongókra, akkora hatása volt a klipnek, Sawa egyébként a mai napig hatalmas rajongója maga is Eminemnek, generációja legjobbjának tartja. Így néz ki most.

Fotó: Tommaso Boddi/Getty Images

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik