Szórakozás

X-Faktor: Tamáska Gabriella 18 éves kora óta eltartja magát

Az X-Faktor döntőjébe jutott Tamáska Gabriella a BEST magazinnak elmondta, hogy gátlásos, így családját is meglepte, milyen messzire jutott, de nagyon büszkék rá. Ikertestvére, Alexandra, aki csak 10 perccel fiatalabb nála, és megszolalásig hasonlít rá, a műsor miatt utazott haza, egyébként külföldön él. Mint elmondták, mivel ikrek, mindig is próbáltak egymás ellentétei lenni, Tamáska így fogalmazott erről:

Kiskorunk óta próbálunk egymás ellentétei lenni. Én türelmes, nyugodt, csöndes ember vagyok, ő nagyszájú, harsány, türelmetlen. Sokáig nagyon rosszban voltunk, folyton rivalizáltunk, állandóan próbáltuk felülmúlni a másikat.

Aztán ennek akkor lett vége, amikor szüleik válása és apjuk külföldre költözése miatt rájöttek, hogy csak egymásra számíthatnak, édesapjukat kölföldre költözésük után alig látták. Kifejezetten testvérét viselte ez meg igazán, aki depresszióval küszködött. Ő így fogalmazott erről:

Gyógyszereket kellett szednem és terápiára jártam. Eközben az iskolával is voltak gondok. Rengeteget dolgoztam, hogy tudjam fizetni a tanulmányaimat, emiatt viszont túl sok hiányzásom gyűlt össze, és kicsaptak a suliból.

Gabi szerint talán a megfelelési kényszer okozhatta testvére depresszióját. Alexandra ezek után az Angliába költözés mellett döntött, ami bejött neki, jelenleg kint dolgozik és barátja van. Tamáska egyébként azóta egyedül él és keményen dolgozik az iskola mellett, hogy eltartsa magát. Elárulta azt is, hogy volt már barátja, de egyelőre várat még rá a szerelem, amit egyszer szeretne megtapasztalni, mint mondta:

biztos jó dolog, ha már ennyi filmet készítettek róla.

Azt mondta, mostanra megbarátkozott a magánnyal és egyfajta biztonságérzetet ad neki. Továbbá az is kiderült, hogy a lakása minden helyiségébe József Attila idézeteket írt.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik