Szórakozás

Szakértők árulták el a jó karácsonyi szex titkát

A karácsony a szeretet ünnepe, szeretkezni azonban ilyentájt a legnehezebb. Ha több napra összejön a nagycsalád, a csordultig telt házban, vagy lakásban szinte lehetetlen néhány intim pillanatot lopni. Szerencsére vannak szakértők, akiknek erre a problémára is tudnak megoldást – írja a Mirror.

Az erotikus webáruház LoveHoney által készített online felmérés szerint nem árt az óvatosság: tízből legalább egy pár mindig lebukik a család előtt, aztán jönnek a kínos pillanatok, az ünnepi asztalnál. Annabelle Knight, párkapcsolati szakértő szerint ahhoz, hogy ezt elkerüljük, az első és legfontosabb tényező az időzítés.

Legjobb megvárni, amíg mindenki elalszik, aztán egy bekapcsolt tévé, vagy rádió hangjával elnyomni az árulkodó zajokat. Jobb elhagyni a nyikorgó ágyat, és inkább a padlóra dobált párnákon szexelni. Knight szerint a legjobb póz ilyenkor a „Lusta férfi”.

Ez úgy néz ki, hogy a férfi a padlón, egy párnán ül, kinyújtott lábakkal, a nő pedig az ölébe guggol. A nő föl-le mozog, így kevesebb a zaj, a párok pedig egymás felé fordulnak, így mélyebb az intimitás.

Egy másik szexbolt, az Anne Summers szakértője pedig azt tanácsolja, hogy legyünk kreatívak. Azzal a jelszóval, hogy a sok ember miatt spórolni kell a meleg vízzel, zárkózzunk be kettesben a fürdőszobába,aztán már csak arra kell figyelnünk, hogy ne szűrődjenek ki túl gyanús zajok. A szakértő szerint jó ötlet egész nap szexi üzeneteket váltani a párunkkal, hogy fokozzuk a feszültséget addig, amíg meg nem találjuk a módját egy kis összebújásnak.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik