Szórakozás

Tönkretette a családját a fiatal lány, aki lefeküdt a mostohaapjával, de nem érdekli

Egy egész család életét tette tönkre egy fiatal lány és a mostohaapja viszonya, ám őket ez hidegen hagyja, a közös jövőjüket tervezgetik – írja a Sun.

A nem mindennapi történetre egy bírósági ítéletből derült fény, melyben bűnösnek találták gyilkossági kísérlet vádjában a 65 éves John Quantrellt. Az idős férfi baltával támadt rá a lánya volt élettársára, a 36 éves Christopher Willettre. A támadás során Willettet egy autó is elgázolta: a férfinek eltört a lába, a fején, az arcán és a homlokán ujjnyi vágások keletkeztek.

Willett, aki 2010-ben a szélsőjobboldali skót Nemzeti Front képviselőjelöltje volt, 2003-ban jött össze Clarie-vel, John Quantrell lányával, Aberdeenben. A nő lánya, Sasha akkor hét éves volt. Bár a férfi soha nem vette feleségül a nőt és a kislányt sem adoptálta, évekig úgy éltek együtt, mint egy család. Egészen 2014 decemberéig, amikor Claire kórházba került.

Christopher Willett (fotó: Who Can I Vote For)

Az akkor 19 éves Sasha és Willett kettesben voltak otthon. A férfi a számítógép előtt ült, amikor a lány mögé lépett és csókolgatni kezdte. A férfi később azt mondta, vagy ezer dolog száguldott végig akkor az agyán, el sem hitte, hogy az egész megtörténik, csak hagyta magát sodródni az eseményekkel. A lány és a mostohaapja aznap először lefeküdtek egymással,majd még hónapokon át folytattak titkos viszonyt Claire háta mögött.

Kilenc hónappal később Willett szakított Claire-vel és elköltözött. Folytatódott a viszony Sashával, amit férfi továbbra is titokban akart tartani, a lánynak azonban elege lett a bujkálásból. Egy nap, amikor hazament Willett lakásából, mindent kitálalt az anyjának. Claire összetört.

Sasha családja mindent megtett, hogy véget vessen a lány és a mostohaapja kapcsolatának. Feljelentették a rendőrségen Willettet a lányt pedig megpróbálták rávenni, hogy vallja azt, hogy a férfi megerőszakolta. Ő azonban erre nem volt hajlandó, inkább a családjával szakított meg minden kapcsolatot. Amikor a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a Willett ellen indult nyomozást, Claire apja úgy döntött, saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást.

Willettet azonban nem törte meg a brutális támadás, sőt: nem áldozatként, hanem túlélőként tekint magára, akit megpróbáltak elpusztítani a gonosz ellenségei, de kudarcot vallottak. Miközben nagyapja hosszú börtönbüntetésre számíthat, Sasha tovább tervezgeti a mostohaapjával közös életét. Azt mondja, egyáltalán nem érdekli a családja sorsa, csak az, hogy együtt lehessen a férfivel.

Willett és Sasha azt mondják, ők mindezzel együtt boldogok. Ennek ellenére, bár mindketten szeretnének, valószínűleg soha nem fognak összeházasodni, mert belátják, hogy az csak olaj lenne a tűzre. A kapcsolatot nem csak a lány családja helyteleníti, hanem a férfié is. Willett anyja például ízléstelennek és undorítónak tartja a viszonyt, ám párt ez is hidegen hagyja.

(Kiemelt képünkön Sasha Quantrell, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik