Szórakozás

Meghan hercegné és Harry herceg viaszbábjai a rémálmaidban fognak kísérteni

Tegnap a berlini Madam Tussauds viaszmúzeumban bemutatták az új viaszbábuikat a hercegi párról, és valami egészen szürreális és félelmetes lett a végeredmény. Meghan hercegné úgy néz, mint akire fegyver fognak, olyan segélykérőek lettek a szemei, az arcéleivel pedig fát lehetne vágni, az összkép pedig mintha a Twin Peaks egy képkockája lenne. Harry herceg pedig megkapta egy sorozatgyilkos gonosz vigyorát valamilyen egészen megmagyarázhatatlan  oknál fogva.

Fotó: Matthias Nareyek/Getty Images

Fontos megjegyezni, hogy nem csak sima Meghan hercegné viaszbábut kaptunk, hanem konkrétan terhes Meghan hercegné viaszbábút, amiket aztán még megymagyarázhatatlanabb pózokba és élethelyzetekbe raktak az avatáson fotókhoz. Itt például pont olyan, mintha Harry herceg egy szellentőpárnát rakott volna Meghan székére és sikerült volna megörökíteni a leülés pillanatot, látva a herceg gonosz trollra emlékeztető testhelyzetét és kivehető mimikáját.

Fotó: Matthias Nareyek/Getty Images

De az igazi kegyelemdöfés ez a kép, amin látszólag a herceg nagyon büszke ajándékkal twerkelő terhes feleségére. De igazából annyira érthetetlen ez a fotó, hogy számtalan egyéb olvasata van még, például akár úgy is lehet értelmezni, hogy a herceg bevajazta a padlót és éppen kárörömmel konstatlálja a padlón elcsúszó feleségét, vagy látva a hercegné élettelen arcát, akár egy gyilkosság utóképe is lehetne ez a fotó. Vajon mi lehetett a cél?

Fotó: Matthias Nareyek/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik