Szórakozás

Jennifer Aniston: A házasságaim mind nagyon sikeresek voltak

A Jóbarátok legsikeresebb egykori sztárja az Elle-nek adott interjút, mivel a magazín új címlapján ő szerepel. Sok érdekes dolgot mondott, például elmondta, fogalma sincs, hogy lesz-e gyereke, de ha esetleg szeretne, ma már partnerre sincs szüksége hozzá, hála a modern tudománynak. Beszélt a házasságairól is.

A házasságaim mind nagyon sikeresek voltak a személyes véleményem szerint. Amikor pedig véget értek, azért hoztuk meg a döntést, mert úgy döntöttünk, hogy boldogok akarunk lenni, és néha a boldogság nincs meg abban a kötelékben többé.

Aniston egyébként nincs jelen semmilyen közösségimédia oldalon, ami manapság már egyre ritkább még sztárok között is, meg is kérdezték, hogy miért, és a válaszából kiderült, hogy miért irtózik tőle. Mivel folyamatosan a figyelem középpontjában van, ezért nagyon érzékeny a magánélete minden részére, amit képes megőrizni, például az összes privát pillanatát.

Ha a kutyámról posztolgatnék, vagy a reggeli kávémról csinálnék Boomerang videót, csak mégtöbb dologról lemondanék a privátszférámból.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik