Szórakozás

Palik László komolyan gondolta a visszavonulást, de a TV2 meggyőzte a visszatérésről

Hamarosan indul a TV2 új, török formátumú műsora, az Exatlon, amiben profi sportolók versenyeznek majd amatőr játékosokkal és már azt is tudni lehet, hogy Marsi Anikó férje, Palik László lesz a műsorvezető. Úgy tűnik, hogy a csatorna őt is meg tudta győzni arról, hogy érdemes visszatérnie a képernyőre.

Palik László lesz az Exatlon műsorvezetője
Megvan a TV2 Survivor-szerű műsorának vezetője.

Én tényleg úgy gondoltam, hogy a bulit akkor kell otthagyni, amikor jó, tehát ez jó mulatság volt és én visszavonultam. Egyszercsak hirtelen a semmiből, két ember feltűnt, a TV2 két igazgatója, és olyan lehengerlő módon közelítettek meg ennek a műsornak az öteltével, és hogy vállaljam el, hogy az elmúlt nyolc évben, először szédültem meg és gondoltam azt, hogy várjunk már, hadd nézzem meg, egyáltalán miről van szó. Azt hiszem ott vesztem el, amikor elkezdett érdekelni, hogy miről van szó, a baj ott kezdődött

– mesélte nevetgélve Palik, aki további érveket is sorolt.

Elképesztő dinamikája van. Ez nem egy valóságshow, nem egy klasszikus sportesemény, hanem a kettő ötvözete, de nagyon komoly. Itt valóságos emberi teljesítmények vannak. És ami igazán meggyőzött, az az érzés, hogy hé, ez egy sportág, ezek nagyon kemény atléták. Azt gondoltam, hogy ezért érdemes visszajönni.


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik