Szórakozás

Okosóra, saját mobil előfizetés nélkül (X)

Futás közben semmi szükség az okostelefonra, eddig is csak azért vittük, mert kellett az okosórához. Már nem kell.

Sokan nem szeretik futás közben a mobilt, mégis viszik magukkal, például azért, mert a bluetooth kapcsolat és az internet kell az órának. A legtöbben az okostelefonunkat használjuk az internet megosztásához, mert nem akarunk egy újabb mobilnet-előfizetést az egyéb eszközeink miatt.

Van azonban egy új ajánlat a piacon, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen előfizetéssel akár több eszközünkben is legyen külön SIM, így saját mobilnet, anélkül, hogy komoly költségekbe vernénk magunkat és hogy azok egymástól függetlenül is működjenek! Így aztán nyugodtan elmehetünk futni, csuklónkon az órával, anélkül, hogy a telefont vinni kellene a pályára. Eső, izzadtság, vagy egy rossz lépés nem teszi tönkre a telefont ezután!

Már nem kell több mobil előfizetés ahhoz, hogy minden okos eszközben legyen SIM-kártya. Mindegyik eszközhöz lehet saját kártyánk úgy, hogy csak egy díjcsomag havidíját fizetjük, valamint az extra SIM kártyákért egy alacsony kényelmi díjat. Ez a MultiSIM.  Így egyetlen előfizetésbe sűríthető minden okoseszközünk, amelyek önálló SIM-ekkel használhatók.

A MultiSIM lényege, hogy nem kell minden eszközünkhöz külön előfizetést vennünk, hanem a szolgáltatásba bevont SIM-eket tartalmazó eszközökkel lehetőség van hívások indítására, fogadására és mobilinternetezésre az előfizetés szerinti díjcsomag hang-és adatforgalmi keretéig. Ez azért is különösen előnyös, mert a magyar piacon már igen nagy csomagok elérhetők. Miért is fizetne elő valaki a tabletje kedvéért egy külön díjcsomagra, amikor az okostelefonjában használt kártyán már előfizetett 15 gigabájt, vagy épp korlátlan mobilnetre?

A MultiSIM a hagyományos SIM-kártyát és az eSIM-et egyaránt támogatja, amely néhány hónapja jelent meg a Telekomnál, és néhány okosórában, valamint az új iPhone XS és XR készülékekben használható. Egyre több készülék lesz alkalmas az e-SIM használatára a jövőben.

 

A MultiSIM szolgáltatás keretében egy előfizetéshez összesen 3 db, üzleti előfizető esetén 4db is igényelhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik