Szórakozás

X-Faktor: Komolyan Koós Jánost énekeltek és tovább is jutottak vele

Egyre gyorsabban  darálják le az X-Faktort, hisz még azt sem jegyeztük meg, kik vannak a döntőben, máris ott tartunk, hogy már csak két élő adás van hátra, ugyanis két hét múlva derül ki, ki nyeri az RTL Klub énekes tehetségkutatóját. A harmadik élő adásban két énekest is kiszórtak.

A dirtydancinges frizurájú Kiss Ramóna a műsor elején gyorsan felkészített mindenkit arra, hogy az adás most kivételesen kétfordulós lesz, amiben ketten is kiesnek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Dec 1, 2018 at 10:58am PST

Az első fordulóban a nézők szavaztak ki valakit, a másodikban a már ismert székes forduló alatt raktak ki egy énekest a mentorok.

  • Kurokava Taka volt az első, aki színpadra lépett, Michael Jackson The Way You Make Me Feel című dalát énekelte el, a mentorok finoman próbálták tudtára hozni, hogy ez nem volt teljesen hibátlan.
  • ByeAlex kedvenc rapduójának, a USNK-nek most egy romantikus dalt, pontosabban szöveget írt, és nehéz lenne belekötni a srácokba, de Gáspár Laci megtette, ugyanis szerinte a USNK dalai kezdenek unalmassá válni:

Olyan, mintha háromszor ugyanazt hallottam volna.

  • Kovács Pali a Follow The Flow-tól énekelte a Nem tudja senkit. Radics Gigi azt mondta, köztes érzései voltak a dal alatt, jelentsen ez bármit is, ByeAlex pedig úgy érezte, hogy egy gyerek énekel.
  • ByeAlex egyébként végre másik együttesének, a Stolen Beatnek is írta egy dalt, sőt videóklipet is csinált nekik, így végre senki nem érezheti azt, hogy csak a USNK-vel foglalkozik. A daltól Radics meghatódott, Gáspár viszont azt mondta:

Nagyon jó ez a dal, de hogy közepesen el van énekelve, és attól sírva fakadunk…

  • Tamáska Gabriella gitárkísérettel adta elő az I Say a Little Prayer-t, ami ByeAlex szerint kényelmetlenül lapos volt.
  • Gáspár másik mentoráltja, Arany Tímea pedig Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című dalával érte el, hogy minden nagymama rá akarjon szavazni. ByeAlex viszont nem nagymama, mert azt mondta, belőle érzelmileg ez nem váltott ki semmit.

Az első forduló után a nézők úgy döntöttek, többet nem akarják hallani Kovács Palit, neki ennyi volt a műsor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun) on Dec 1, 2018 at 1:14pm PST

  • A második fordulót Tamáska Gabriella indította egy ByeAlex-dallal, amitől mindenki elájult, így adtak neki egy széket.
  • A Stolen Beat ezek után egy Koós János-dalt, a Kislány a zongoránált adta elő, Gáspár Laci szerint olyan volt, mint egy szalagavatós előadás, nem is ülhettek le.
  • Arany Timi Demi Lovatót énekelt, ByeAlex állva akart neki tapsolni, aztán nem tette, mert szerinte félrement, ennek ellenére kapott egy széket.
  • Kurokava Taka Ed Sheerant énekelt, miközben egy Taylor Swift-hasonmás tekergett körülötte. Még saját mentora, Radics Gigi sem adott neki széket, mert csúnyán elrontotta.
  • A USNK most angolul rappelt, és még mindig rajongott érte mindenki, kaptak is széket, így a nézők szavazata alapján Arany Timinek fel kellett állnia.

Vagyis a USNK és Tamáska Gabriella biztosan továbbjutott a negyedik élő adásba, így a nézőknek már csak azt kellett eldöntenie – amíg a színpadon Szikora Robi énekelt –, hogy a maradék három közül ki menjen haza, a szavazatok szerint pedig a nézők Kurokava Takát nem akarták többet látni, pontosabban hallani.

Kiemelt kép: Instagram/Stolen Beat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik