Szórakozás

Bochkor szerint Várkonyi Andrea személyiségváltozáson esett át

Bochkor Gábor hosszabban is megszólalt Várkonyi Andreával való válásuk kapcsán. A Story magazinnak elmondta, már januárban látta, valami nem működik köztük megfelelően, felesége pedig olyan személyiségváltozáson esett át, amivel nehezen tudott megbirkózni.

Arról is beszélt a rádiós műsorvezető, hogy amikor Várkonyi júniusban közölte, a kapcsolatuknak vége, Bochkor szinte sokkot kapott a fájdalomtól. Még pszichológushoz is elment, hogy rájöjjön, mi lehetett a hiba az ő részéről, felesége ugyanakkor pátterápiáról már hallani sem akart. Bochkor szerint 12 évet nem lehet csak úgy kitörölni, felesége mellett pedig megkomolyodott, a szétköltözés mély sebeket hagyott benne. Állítása szerint, miután egy barátjánál töltött nyaralás után hazatért Texasból, feleségének és lányának már hűlt helyét találta csak.

Úgy éreztem, le akarja magában darálni az együtt töltött időt. És ezt borzalom volt hallani. Próbáltam megmutatni neki, hogy ez a tizenkét év igenis értékes volt, nagyrészt jó, nem pedig rossz. Küldözgettem neki korábbi közös fotókat, amelyeken boldogok voltunk. […] Elutaztam a barátaimhoz Texasba. Mire hazajöttem, addigra elköltöztek. Szörnyű volt. Üres gardrób, üres szekrények

– nyilatkozta a Story-nak Bochkor, aki még mindig jár pszichológushoz, de az sem segít a válás feldolgozásában, hogy jelenlegi munkahelye, a Music FM sorsa is bizonytalan.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik