Szórakozás

Undorító dologra ösztökélte a szemüvegfétise

A 33 éves Leon Sterba már eleve el van tiltva attól, hogy előzetes egyeztetés nélkül optikushoz forduljon korábbi bűncselekményei miatt, amiket a szemüveget viselő nők iránti szexuális vonzalma váltott ki.

Szeptember 28-án újra támadásba lendült Cardiffban, ahol megállított egy nőt az utcán, és arra kényszerítette, hogy viseljen napszemüveget, miközben ő kielégíti magát.

Kilátsz belőle?

– kérdezte a dioptriás napszemüveget az áldozatára kényszerítő férfi, majd táskájából egy még sötétebb szemüveget kapott elő. Áldozata aztán azt vette észre, hogy a férfi átrakta a bal kezébe a szatyrát és az ágyékát takarta vele. Látta, hogy a nadrágjába tett keze közben mozog és nyögdécselt is.

Az áldozat később elmondta barátainak, mi történt vele, de ők csak nevettek, a nő viszont kifejezetten rosszul érezte magát a történtek miatt, és meg is ijedt.

A cseh férfi elismerte a tettét, és elnézést is kért miatta a rendőrségi kihallgatása közben.  Végül nyolc hónap szabadságvesztésre ítélte a bíró, aminek legalább a felét le kell ülnie.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik