Szórakozás

ValóVilág9: VV Csoki megijedt egy őzgidától

Amikor megláttam a tanyát, teljesen biztos voltam benne, hogy mind a lányok, mind a jacuzzi az ugrott. És nagyjából, az történt, ami akkor a fejemben volt. Szarlapátolás

– mondta VV Krisztián, és milyen igaza lett.

Az történt ugyanis, hogy a ValóVilág9 játékosai idén kaptak szuperképességeket is – Csoki például azt, hogy eltölthessen valakivel egy romantikus estét. Krisztiánnal megbeszélték, hogy ketten kimennek, hogy bulizhassanak egyet, arra viszont nem számítottak, hogy a műsor szerkesztői nem egy szórakozóhelyre/étterembe/hotelbe viszik ki őket, hanem egy tanyára, hogy kecskét fejjenek.

Itt találkozott VV CSoki egy őzgidával, akitől először nem félt, mert be volt zárva, ám amikor megtudta, hogy be fognak menni hozzá, eléggé megijedt. Krisztián szintén, aki azt mondta a körülbelül nyolckilós őzgidáról:

Ez nekem fog ugrani.

Csoki úgy közelítette meg az őzet, mintha az egy T-Rex lenne, de végül nem történt vérengzés. Viszont további pánik következett, mert pónilovakat is kellett etetniük, akiktől szintén rettegett a srác, majd örült, hogy a lovak közt nincs csődör, mert így nem kell féltékenykednie, hogy a lovaknak esetleg nagyobb van mint neki.

A tanulságos videót itt lehet megnézni:

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik