Szórakozás

140 ezret fizetett a raktárért, 2 milliárdot talált benne

Biztosan mindannyian láttak már olyan tévéműsort, amiben a szereplők raktárakra licitálnak, miután az abban hagyott értékekre pillanthatnak a bejáratából. Az egyik ilyenben, egészen pontosan a Raktár-háborúkban szerepel az árverésvezető Dan Dotson, aki egy elég nagy kapásról számol be.

A Facebook-oldalán mesélte el, hogy egy férfi egy lezárt raktárt vásárolt meg 500 dollárért, azaz 140 ezer forintért. Aztán mikor megnézte, mi rejlik benne, teljesen elképedt

7,5 millió dollárt, vagyis 2,1 milliárd forint készpénzt.

A műsor alapját az képezi, hogy olyan raktárakat, amikért már három hónapon át nem fizettek bérleti díjat, elárverezik. Ezeket a szereplők megvásárolják, és megnézik, mit találnak benne, illetve hogy azt mennyiért adhatják tovább, vagyis mennyi nyereségük lesz. Már ha lesz, és nem ajánlottak túl sokat egy helyiségért, amiben kiderül, csak szemét van.

A videóban Dotson azt mondja:

Egy idősebb ázsiai nő odaállt mellém az asztalhoz, látszott, hogy akar valamit mondani. Azt mondta, a férje egy sráccal dolgozik, aki vett egy helyiséget 500 dollárért és talált benne egy széfet.

This unit sells for 500 bucks, buyer finds 7.5 million cash, attorney reaches out on behalf of the previous owner &…

Közzétette: Dan And Laura Dotson – 2018. november 5., hétfő

Valakit felhívott, hogy nyissa ki neki, ő nem tudta, aztán hívott egy másikat, akinek sikerült.

Általában a széfek üresek, de most nem volt az. 7,5 millió dollár volt benne.

– így Dotson. Csak fel volt tornyokba halmozva és papírba csomagolva, semmi sem utalt rá, hogy miért hagyták ott. Valami biztosan megakadályozta tulajdonosát, csak úgy nem lehet megfeledkezni ennyi pénzről. Egyébként az új tulajdonos 1,2 milliót felajánlott, hogy visszaad a pénzből, már ha jelentkeznek érte.

This unit sells for 500 bucks, buyer finds 7.5 million cash, attorney reaches out on behalf of the previous owner & nicely offers 1.2 million dollars back in return for all money back. What would you do?New #StorageWars #aetv Nov 7th 10/9c #Dontforgettopaythelady Nationwide #SelfStorage #Auctions StorageAuctions.net AmericanAuctioneers.com

Közzétette: Dan And Laura Dotson – 2018. november 5., hétfő

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik