Szórakozás

Kegyetlenül kiütöttek egy nőt az utcán, és ezt nem mindenki ítélte el

Tízezrek osztották meg az Angliában készült videót, ami kapcsán már a rendőrség is vizsgálódni kezdett.

Az angliai Humberside terület rendőrsége vizsgálatot indított egy videó miatt, amin azt látni, ahogy egy férfi egy ütéssel eszméletlenre ver egy nőt, a Lincolnshire megyében található Cleethorpes városában – írta az Express című brit lap.

Kiütötte a nagypapakorú férfi a belekötő fiatalt – videó
Azt gondolhatta, könnyű dolga lesz az idős férfival, de nagyot tévedett. Csak egy ütés kellett, és már a földön is feküdt.

A felvétel a focihuligánokkal foglalkozó ukfirms Instagram-oldalon került nyilvánosságra, és a Daily Mail cikke szerint több mint 50 ezren osztották meg.

A videón látni lehet, ahogy a nő összetűzésbe kerül egy csoport férfival, majd egy pillanatban leköpi őket. Ekkor az egyikük oldalról fejen ütni a nőt, aki eszméletlenül terül el a földön.

A videó megosztotta az embereket a közösségi oldalakon – írta a helyi sajtó. Voltak, akik elítélték a nő kiütését, túlzásnak tartva ezt a reakciót, azon értetlenkedve, miért nem hagyták békén a nőt, felhívva a figyelmet arra, hogy akár meg is halhatott volna. Mások szerint viszont megérdemelte, amit kapott.

A rendőrség közölte, hogy az esettel kapcsolatban egyelőre nem érkezett hozzájuk feljelentés testi sértés miatt, de vizsgálják az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik