Szórakozás

Sírva fakadt az anya, miután meglátta a másfél millióba kerülő mellnagyobbítása eredményét

Egy 24 éves anya, Kara Antonio egészen Baliig utazott, hogy megcsináltassa a melleit. Az ausztrál nő – aki egyébként egy kórházban dolgozik – azonban egyáltalán nincs megelégedve a végeredménnyel, „undorítónak” nevezte, szerinte teljesen tönkretették.

2013-ban egyszer már megcsináltatta a melleit, de a babája születése után a szoptatástól egyenlőtlenek lettek. Ezért, hogy korrigáltassa őket, Balira repült, hogy ott 1,7 millió forintért megcsináltassa. A korrekció viszont végül a teljes tönkretételnek felelt meg Antonio szerint.

Teljesen elkeseredtem, a melleim undorítóak lettek. Mindössze annyit tett, hogy áthelyezte a mellbimbóimat és egy nagyobb implantátumot tett be. Azonnal elkezdtem sírni, ahogy vette le a kötést

– mondta a Daily Mailnek a sebész munkájáról.

Közzétette: Kara Antonio – 2018. november 20., kedd

Azért nem fizettem, hogy a bimbóim feljebb kerüljenek, csak hogy felvarrják a melleimet és egy nagyobb implantátumot helyezzenek el benne

– folytatta. Amikor ezzel szembesítette a klinikát, annyi választ kapott, hogy nem történt semmi rossz dolog, és jól néznek ki. Végül felajánlottak neki egy ingyenes korrekciót, amit Antonio el is fogadott.

De még így sem elégedett az eredménnyel.

A melleim még mindig lógnak, túl lent vannak és nem kerültek közelebb egymáshoz, még mindig elég messze vannak egymástól. Utálom nézni őket

– magyarázta, és azon kesergett, hogy nem is kértek elnézést, vagy hogy megcsinálják végre rendesen is neki, bár talán jobb lenne harmadszorra már nem ott kés alá feküdnie, tesszük hozzá mi.

Közzétette: Kara Antonio – 2018. november 20., kedd

Ráadásul azért is el van keseredve, mert egy csomó pénzt kiadott, amit hónapokon át gyűjtögetett, mert egyedülálló anyaként nem volt neki egy olcsó mulatság.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik