Szórakozás

A fekete bárányoknak szól a Tha Shudras legújabb száma

A zenekar új klipjét a 24.hu-n láthatjátok először.

A Play My Game címet kapta Molnár Tibi csapatának legújabb klipje, aminek az apropójáról és a hátteréről Trap kapitánnyal beszélgettünk.

Ez a dal azért nagyon különleges számomra, mert a Hosszú idők múltán óta ez az első nóta, amit nem úgy írtam, hogy megfeleljen a hazai piacnak vagy hogy a szakma vajon majd mit szól hozzá

– kezdte Molnár, aki hozzátette: belefáradt a non-stop alkalmazkodásba és abba, hogy kifelé élünk, ráadásul totál hamisan.

Egy reggel a telefonomon nyomkodtam a zongoraalkalmazást, amikor beugrott egy refrén. Bekászálódtam a kis otthoni stúdiómba és elkezdtem meghangszerelni, miközben megszületett a versszak, majd később az egész dal, mindez teljesen magától.

Amikor még halandzsa szöveggel hallgatta a zenét, akkor kezdett el benne kirajzolódni egy válasz arra a kérdésre, amit elég sokszor megkérdeztek már tőle a zenekarával kapcsolatban: kinek szól a Tha Shudras?

Azokért vagyunk, azoknak adunk elő és azoknak írok dalt, akik bármivel kapcsolatban is egyedül érzik magukat. Akik megbújnak a sötétben és nem mernek kijönni a fényre. Akik fekete bárányoknak érzik magukat és nem veszik észre, hogy különlegesek és, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal. Erről szól a Play My Game: ismerd meg a saját varázserőd, mert van!

Íme a klip:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik