Szórakozás

Egy férj, két feleség, négy gyerek – elárulták, hogyan működik az élet egy nem túl szokványos családban

A 34 éves Eddie Colon már több mint 7 éve házasodott össze a parjával, a 27 éves Kayla-vel. A férj és feleség minden nehézségben együtt maradt, sőt, gyermekeik is születtek, egészen pontosan három. Jessica most hat éves, Tatiana három, a legkisebb, Vincent egy éves. A család az Egyesült Államokban, San Tan Valleyben, Arizónában vett egy házat, ahol élték a saját kis életüket.

A sokak által kritikusnak tartott 7. év után nagyot változott Eddie és Kayla élete.

A pár megismert egy biszexuális nőt, a 23 éves biztosítási tanácsadóként dolgozó Princess Birdsall-t, akinek az előző kapcsolatából van egy kislánya, a 3 éves Presley. Talán nem túlzás így fogalmazni: az első kötetlen randin a felek egymásba szerettek, mármint mindhárman.

A hirtelen jött szerelem hatására a hárman úgy döntöttek, hogy együtt folytatják tovább az életüket, mint nagy boldog család.

Princess és Presley nemsokkal az első találkozás után már be is költözött Eddie-ék otthonában, azóta heten laknak együtt a nagy lakásban. Elmondták, hogy a családjuk minden tagjának nagy szíve van, így konfliktusokkal csak nagyon ritkán kell megküzdeniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik