Szórakozás

Az élő Ken Baba 4 millióért és egy filmszerepért se műttetné le a péniszét

Az emberi Ken babaként ismert Rodrigo Alves, akinek eddig 62 műtétje volt összesen, hogy külseje jobban hasonlítson a tökéleteshez, ami leginkább egy Ken babára hasonlít, egy műtétre biztosan nem lesz hajlandó – írta a DailyMail. Egy olasz tévéshow, a Hyenas viccelte meg egy kamu meghallgatással, ami durva átveréseiről ismert. Egy kamurendező hívta meghallgatásra, majd a kameratesztek után szembesítette vele Alves-t, hogy tökéletes lenne, kivéve egy apróságot, és ez a pénisze. Ha megszabadulna tőle, akkor máris övé egy Disney-film főszerepe, potom 4 millió dollárért. Alves hallani se nagyon akart róla.

Az egészségem és a méltóságom a legfontosabb és nem tennék ilyesmit. Azonnal nemet mondtam, de teljesen elhittem, hogy az ajánlat valódi.

Ugyanakkor a színészet érdekli és keres ilyen jellegű munkákat. Addig is szó van róla, hogy jövőre egy reality show-ban fog szerepelni, aminek Celebrity Island a neve, és nagyjából az olasz verziója a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek. Idén már szerepelt egyben, a Big Brother olasz celebkiadásában, jól ki is dobták a rasszizmusa és viselkedése miatt.

Az élő Ken babát kidobták a Big Brother celeb kiadásából
Viselkedését még a reality-ben is túlzásnak találták.

Kiemelt kép: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik