Szórakozás

Az utolsó pillanatban, a temetésen „éledt fel” a 95 éves „halott”

A család már papot hívott, és elkezdték a temetési szertartást, amikor a férfi vártatlanul magához tért.

Ez egy igazi csoda

Így jellemezte családja, hogy egy halottnak nyilvánított 95 férfi a temetési szertartás kellős középen „visszatért az életbe”, az indiai Rádzsasztán állam egyik falujában. A Times of India című lap beszámolója szerint a Budh Ram nevű férfi előző hét szombaton ájult el otthonában, és a hozzá kihívott orvos közölte a családdal, hogy az idős férfi az életet vesztette.

Már boncolni akarták, amikor feléledt a halottá nyilvánított férfi
Három orvos is halottá nyilvánította a spanyol rabot, akiről csak akkor derült ki, hogy él, amikor horkolni kezdett a boncasztalon.

A család ekkor nekilátott megszervezni a temetést. A halotthoz papot hívtak, aki meg is kezdte a temetési szertartást, egy borbély pedig a hagyományoknak megfelelően kopaszra borotválta a férfiakat. A temetés előtt már csak egy rítus maradt hátra. A holttest mosdatása.

Ekkor tért magához a „halott”. A férfi 65 éves fia a Times-nak elmondta, hogy amikor az egyik rokon vizet öntött Budh Ram mellkasára, a férfi dideregni kezdett. Majd „elkezdett lélegezni, és nem sokkal később fel is ült az ágyban” – közölte fia.

A „feltámadt” férfi a rokonoknak azt mondta, hogy „fájdalmat érzett a mellkasában, majd elaludt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik