Szórakozás

Mindenki kiakadt ezen a rendőrségi fotón, nem hiszik el, hogy egy valódi ember szerepel rajta

24.hu
24.hu

2018. 11. 16. 10:02

Az interneten, különösen a Facebookon teljesen kiakadtak a felhasználók, mikor az Escambia megyei seriffhivatal posztolta a legtöbbször kábítószerrel kapcsolatos bűntények miatt elkapott Charles Dion McDowell fotóját. A férfi kokain előállítása, szállítása és forgalmazása miatt kerülhet börtönbe. McDowellnek már korábban is meggyűlt a baja a tövénnyel, egy egész albumot is feltölthetnének a rendőrségi fotóival.

A felhasználók mégsem a bűneire koncentrálnak, hanem a férfi meglehetősen izmos és vastag nyakára, valamint csuklyájára.

Sok kommentelő azzal vádoskodik, hogy a fotót valamilyen programmal manipulálták, ám az igazság ezzel szemben az, hogy a férfinak tényleg ilyen a nyaka.

Mirror

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.