Szórakozás

Justin Bieber exe után kémkedett Hailey Baldwin?

Legalább is ez az egyik logikus verzió arra a kérdésre, hogyan követhetett be egy Selena Gomez rajongói Instagram oldalt Hailey Baldwin, számolt be róla az Elle. Gomez Justin Bieberrel járt sokáig, most pedig Baldwinnel van együtt. A rajongói oldal adminsztrátora azonnal kiszúrta és posztolta a követést, mire Baldwin gyorsan kikövette majd írt egy privát üzenetet neki, jelezve, csak véletlenül követte be, és bocsánatot kért tőle. Addigra viszont késő volt már, az internet spekulálni kezdett.

Mit csinált erre Bieber? Instagramján hivatalosan is megerősítette, hogy Baldwin a felesége, amit eddig is lehetett tudni, de egészen idáig nem volt még hivatalosan megerősítve egyik fél részéről is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My wife is awesome

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Nov 15., 2018, időpont: 9:43 (PST időzóna szerint)

Érdekes adalék a történethez, hogy az Oh No They Didn’t 2011 és 2013 között gyűjtött screenshotba egy halom Baldwin tweetet, amiben a modell körberajongja Gomezt. Mondjuk internet időben az már ezer éve volt. Íme két közös kép Baldwinról és Gomezről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

No hate. Just Love, Peace & Respect. 🤷🏻‍♀️❤️ Credits to: @selenazbian {Mia} #SelenaGomez #HaileyBaldwin

SG Aka Bad Bitch In Da House (@houseofsel) által megosztott bejegyzés, Nov 16., 2018, időpont: 10:55 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép:  Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik