Szórakozás

Alig, hogy megvették álmaik egymillió dolláros otthonát, máris olyan rémisztő leveleket kapott a család, hogy ki kellett költözniük

Derek és Maria Broaddus megvették álmaik lakását az Egyesült Államokban, Westfield, New Jerseyben. A pár sajnos nem tudta sokáig élvezni a kereken egymillió dolláros otthont, mivel rövid időn belől bizarr, sőt, mondhatni ijesztő üzenetek kezdtek érkezni. A levelekben nem konkrét fenyegetés vagy agresszió volt, hanem ijesztő részletek, amik arra utalnak, hogy figyelik őket.

Ilyenek:

Kedves új szomszéd, üdvözlünk a szomszédságban!

kezdődik az egyik levél, majd így folytatódik:

Ez a ház valójában már évtizedek óta a családom tulajdonát képzi, ennek idén lesz 110 éve. Figyeljük a házat, a nagyapám már 1920 óta figyelte, az apám a 60-as években tette ugyanezt, most pedig rajtam a sor.

A rémisztő üzenet kézzel volt írva, csak egyszerűen az új tulajdonosoknak címezve. A levél további részében a feladó azt kérdezi, hogy ismerik-e a ház történetét, hogy mik vannak a falak között.

Mi vezetett ide titeket? Majd én kitalálom.

Így zárul az írás, amely érthető módon teljesen kiakasztotta a családot, emiatt értesítették a rendőrséget is. Broaddusék megkeresték azokat is, akiktől vették a lakást. Az előző tulaj elmondta, hogy kiköltözéskor kaptak egy dühös levelet, de az ott eltöltött 23 évük alatt nem érkezett hozzájuk semmilyen hasonló fenyegetés.

Az ijesztő sorokat a végén úgy írták alá, hogy The Watcher, vagyis A figyelő.

Az első írás után érzekett egy második is, ahol a A figyelő már név szerint említi a családtagokat, még a házaspár gyerekeit is, akiket egyébként young bloodnak, vagyis fiatal vérnek nevez.

Fogadok, hogy a gyerekek nem mernek lemenni játszani a pincébe, jól is teszik, én sem mernék az ő helyükben, mert fentről akkor nem hallják a sikolyukat.

Többek között ilyen mondatok álltak a második levélben, ami után már nem habozott a család, inkább kiköltöztek a lakásból. A család kénytelen volt kiadni az ingatlant, mert nem tudtak megszabadulni tőle. Időközben jött egy harmadik levél is, amely már elvileg A figyelő egyik követőjétől érkezett. Az utolsó üzenetben az áll, hogy örülnek, hogy sikerült megvédeni a ház lelkét.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik