Szórakozás

A fiatal focista képet küldött a sérült lábáról a csapat orvosának, csak bizarr fotók után derült ki, hogy az valójában nem is a csapat orvosa

Bizarr és vicces sztorit osztott meg a Mirror egy rutinos, több angol ligát is megjárt játékos-edző Twitter-bejegyzése alapján. Craig Stanley, aki korábban volt a Morecambe, a Bristol Rovers és a Lincoln játékosa is, azt írja, hogy ez a legjobb rehabilitációs sztori, amit valaha hallott. Stanley bejegyzése szerint az egyik fiatal játékos tanácsot szeretett volna kérni a csapatuk, a Lancester City orvos-terapeutájától, hogy hogyan tudná kezelni a megrúgott, sérült lábát. Pechére a többiek a bolondját járatták vele, mert az orvos helyett a csapat mókamesterének, a rutinus középpályás Rob Wilson telefonját adták meg.

Wilson különböző képeket kért a fiatal játékostól, aki szinte bármit rárakott a bokájára, amit kértek tőle. A csúcspont egyértelműen az volt, amikor nyers, véres steaket tetettek a fájós lábra. Mutatjuk a bejegyzést, vannak screenshotok is:

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik