Szórakozás

Úgy gondolják a faluban, hogy a lány egy haltól terhes

A Fülöp-szigetek Manait szigetén élő 17 éves Kimberley terhességével kapcsolatban a falubeliek azt hiszik, hogy egy hallal állapotos. A „várandósság” hetedik hónapjában jár, ezalatt 10 kilót hízott.

Fotó: YouTube

Először családja azt gondolta, hogy titkolja a barátja kilétét, de Kimberley ezt kikérte magának, nemhogy barátja, még udvarlója sem volt.

Manaitban él egy babona, miszerint a nők nem úszhatnak az óceánban, de még egy folyóban sem a menstruációjuk alatt. Sőt, öt napot kell várniuk utána, hogy vízbe menjenek. Ha ezt nem tartják be, akkor megbetegedhetnek vagy más szerencsétlenségek történhetnek velük, mint a terhesség egy hallal, egy angolnával vagy egy polippal. Kimberley-t meg is ultrahangozták, ami csak megerősítette a babonát, mert a képeken egy halszerű lényt véltek felfedezni a helyiek.

Fotó: YouTube

A családja azonban szerencsére felülemelkedett a helyi babonán, és sokkal valószínűbbnek tartják, hogy a lány petefészkén egy ciszta van. A legtöbb petefészekciszta eltűnik néhány hónap után, és viszonylag ártalmatlan. Azonban, ha a továbbnövekszik, akkor komoly veszélyt jelenthet az egészségre. Ezért a család a médiához fordult, hogy pénzt gyűjtsenek Kimberley operációjára.

Kiemelt kép: YouTube, via gmanetwwork.com, philippineslifestyle.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik