Szórakozás

Alicia Silverstone fia nem szed gyógyszert, mert vegán

A Spinédzserek sztárjának nevelési módszerei eddig sem voltak annyira szokásosnak mondhatóak, anno nem kis megrökönyödést váltott ki, amikor arról beszélt, hogy 11 hónapos gyerekét még mindig szoptatja és nem tervezi abbahagyni a gyereke pesztrálását legalább 5 éves koráig. Ezen túl a gyerekét Bearnek nevezte el, vagyis Medvének. Alicia Silverstone fia most 7 éves, a Page Sixnek pedig arról beszélt a színésznő és egykori Batgirl, hogy még sosem kellett orvoshoz vinnie, és ez szerinte azért van, mert a gyereke vegán. Lelkes, még ha nem is feltétlenül kompetens szószólója a vegánságnak a furcsa híresség, mint mondta:

“Emlékszem, amikor elmentem David Letterman és Jay Leno műsorba, és ők úgy reagáltak, hogy “Vegán? Az mi?”, aztán meg elkezdték elviccelni, mintha valami ufó lennék, mert senki nem beszélt akkoriban még a vegánságról.”

Előfordulhat, hogy a vegán életmódnak köszönhető, hogy gyereke nem volt még beteg, de ezt az orvostudomány egyelőre még nem bizonyította. Azért reméljük elviszi majd orvoshoz Beart Silverstone, ha esetleg mégis beteg lesz a jövőben.

Kiemelt kép:  Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM

Ajánlott videó

Olvasói sztorik