Szórakozás

Nehéz elképzelni, hogy milyen érzés lehet, mikor kiderül: az apád, akit gyerekkorod óta ismersz, hamarosan nő lesz

A most 34 éves Jessica Newsom együtt 20 éves volt, amikor az egyetemről hazaérkezve fura dolgokat talált az édesapja szobájában. A férfinél parókák, gyógyszerek és hormonális készítmények voltak. A lány a felfedezéstől teljesen kiakadt, felhívta a barátját, hogy elmesélje, miket talált. Pár óra múlva az édesapja, akkor még Jeffnek hívták, leültette a lányt és elmesélte neki a történetét.

A férfi azt mondta, hogy egész életében szeretett női ruhákban lenni otthon, egyszerűen boldoggá tette a viselésük. Az apa bevallotta, hogy sokáig a lánya anyjának ruháit is hordta, amíg ő kicsi volt. Jeff azt is elmesélte, hogy nagy elhatározásra jutott, amikor úgy döntött, hogy nemcsak otthon szeretne nő lenni, naponta pár órát, hanem mindig, egész életében és mindenhol.

Jeff ezért nagyon komoly dózisú hormonális készítményeket kezdett szedni, hogy ne csak a lelke, hanem a teste is nővé váljon.

Julie és Jessica

Jessicának kellett egy kis idő, mire feldolgozta a történeteket, de végül sikerült elfogadnia az apját, akinek azóta már befejeződött az átalakulása, akit azóta már nem úgy hívnak, hogy Jeff, hanem Julie. A családban sokak nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni, rengetegen megszakították a kapcsolatot Julie-val, de Jessica nem.

A lány, akinek azóta kisfia született Julie-t nagymamának hívja, remekül kijönnek egymással. Jessica és Julie remek kapcsolatot ápolnak, olykor az is előfordul, hogy együtt mennek el szórakozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik