Szórakozás

Csak egy szendvicset akart enni az anyuka, de undorító dolog mászott elő az ebédjéből – VIDEÓ

Krystle Platzer egy szendvicsért hajtott be az egyik Dunkin Donutba, de rengeteg bogárral távozott.

A 34 éves anyuka a kétéves kisfiával két szendvicset rendelt az ismert fánkozóban, a Dunkin Donutsban. A nő kisfia, Gianni az egyik szendvicset rögtön megette az autóban, míg a másikat csak otthon akarták elfogyasztani, amikor valami undorítót fedeztek fel. Krystle mikor Gianni-nak adta volna a szendvicset, nyomott egy kis ketchupot a belsejébe, a sokk aztán az első harapás után jött.

A nő az első harapás után érezte, hogy az ajkán valami mászik, ami aztán leesett a csomagolásba. A nő mikor megnézte, mi van a szendvicsben, az tele volt bogárra és féreggel.

A nő beszámolója szerint evés közben épp az édesanyjával beszéltek, mikor elkezdett sikítozni, az édesanyja riadtan kérdezte, hogy mi történt. Krystle megnézte közelebbről is a szendvicset, amiben kiderült, hogy teljesen nyers volt a szalonna, a bogarak, lárvák, legyek pedig abba költöztek bele.

Közzétette: Krystle Platzer – 2018. október 18., csütörtök

A nő mikor visszament a helyi étterembe, hogy számon kérje őket, akkor a vezető felajánlotta neki, hogy ingyen ehet náluk, de a nő nem élt a lehetőséggel, sőt, valószínűleg soha nem fog náluk enni.

A Dunkin Donut sajtókapcsolatokért felelős embere azt mondta, hogy kivizsgálják az esetet, és biztosította a fogyasztókat afelől, hogy megerősítik az érintett étteremben a frissességre vonatkozó ellenőrzéseket.

Huffington Post

Ajánlott videó

Olvasói sztorik