Szórakozás

Helen Mirren ellen nyomoz az olasz rendőrség

A 73 éves színésznő és rendező férje, Taylor Hackford tavaly nyáron beleszerettek a dél-olaszországi településen, Pugliában fekvő, tengerparti ingatlanba, amit meg is vásároltak. Azóta megkezdődött az erődítmény falainak a renoválása, ám a helyiek panaszt nyújtottak be ellene, mondván Helen Mirren munkálatai megkárosítják a természetet.

A 72 éves Helen Mirren smink nélkül is bevállalta az arcát
A színésznő az Oscar-gála előzményeit mutatta meg .

A falakat ugyanis sokkal magasabbra emelik, ami miatt a sziklákból érkező víz nem tud beleömleni az Adriai-tengerbe. A rendőrség emiatt nyomozást indított, ahol azt is vizsgálják, hogy a sztár megszegte-e az építkezési engedélyt.

Mirren ügyvédje közölte, hogy a színésnőt és párját sokkolta a hír, ezért ha bármilyen szabálysértést találnak az ingatlanukon folyó építkezésen, azonnal orvosolják a problémát. A jogi képviselő hozzátette azt is, hogy Mirren nem szeretne a természetbe beleszólni, csupán az omladozó falakat kívánja felújítani.

Szándékait az is bizonyítja, hogy Helen Mirren már számos Puglia-beli környezetvédelmi kampányban részt vett, hiszen számára is kifejezetten fontos a természet érintetlenségének megőrzése.

(DailyMail)

Kiemelt kép: Ernesto Ruscio/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik