Szórakozás

Sorra lázadnak fel a színésznők a Disney-mesék ellen

Nemrég Keira Knightley beszélt arról, hogy kislányának nem engedi, hogy megnézzen bizonyos Disney-klasszikusokat, mint például A kis hableány vagy a Hamupipőke, mert szerinte azok rossz példát mutatnak. Most pedig Kristen Bell fejtette ki véleményét a Disney-klasszikusokról, ami már csak azért is izgalmas, mert a színésznő adja hangját a Disney Jégvarázs című filmjében az egyik főszereplőnek.

Keira Knightley letiltotta kislányát a Hamupipőkéről meg A kis hableányról
"Ringat a víz, ringat a víz! Hidd el, te kedves, jobb ahol nedves, a tenger hív!"

Bell szerint bizonyos Disney-hercegnőktől a kislányok rossz dolgokat tanulhatnak. A Parents Magazine-nak adott interjújában arról beszélt, hogy amikor például a Hófehérkét nézik vagy olvassák a gyerekeivel, akkor mindig megbeszéli velük a problémás részeket. Például hogy Hófehérke miért nem kérdezi meg a boszorkánytól, hogy honnan van az alma, vagy hogy miért kéne azt megennie. Ilyenkor figyelmezteti lányait, hogy idegentől soha ne fogadjanak el ételt.

De szerinte az sem oké, hogy a herceg megcsókolja Hófehérkét, miközben az nincs is magánál, és így nem is tudott beleegyezni abba, hogy megcsókolják.

via GIPHY

Kiemelt kép: SGranitz/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik