Szórakozás

Nyári Dia is megmutatta a kisfiát

A Barátok Közt 24 éves színsznője július közepén hozta világra kisfiát, Zétényt és most a Story magazinban végre meg is mutatja a kisfiút. A baba Nyári Dia arcát és természetét, valamint édesapja, Kovács Dániel nyúlánkságát örökölte.

Nyári Dia arról ír, hogy az anyaság nem csak móka és kacagás
"Nem hirdetem, hogy az anyaság baromi könnyű, nem nézem le azt, aki zombiüzemmódban létezik vagy nincs ideje kisminkelni magát..."

A színésznő az anyaságról is mesélt a lapnak és bevallotta, hogy idő kellett neki, amíg elfogadta, hogy mennyi áldozatot követel ez a feladat.

Tudtam, hogy keveset fogok aludni, de azt nem, hogy mennyire rosszul viselem majd a kialvatlanságot, milyen feszült leszek tőle, hogy emiatt én is gyakran sírok majd. Azt nem, hogy nehezen kezelem a sírást, a hajnali keléseket, a bezártságot, azt, hogy ennyire megváltozott az életem. Továbbá, hogy annyi áldozatot hozok a gyerekemért, amennyit soha senkiért ezen a földön. Hozzáteszem, ez teljesen természetes számomra, és bármit megtennék érte, de idő kellett, mire ezt elfogadtam, mire én is hozzászoktam.

Nyári Dia igyekszik sokat kimozdulni a picivel, amikor pedig egész nap otthon van vele, örömmel adja át kisfiukat a párjának.

Amikor a párom hazaér, örömmel adom át neki a fiúkat, hogy negyedórát magammal is tudjak törődni. Azt is meg kellett tanulni, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, amikor örülök, hogy hazaért és odaadhatom neki a gyereket. Neki meg azt, hogy ne legyen bűntudata, mert amíg ő dolgozik, sok minden rám marad. Mára mindketten rájöttünk, a gyereknevelés nemcsak a babáról szól. Mi is sok új dolgot tanulunk meg egymásról.

Fotó: Story

Kiemelt kép: Story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik