Szórakozás

iPadet vett, agyagot kapott 216 ezer forintjáért egy férfi

Az ismert áruházlánc, a Walmart egyik kanadai boltjában egy férfi iPadet akart vásárolni, de a doboz azt nem tartalmazta, viszont egy darab agyagot igen. Sasitharan Nadarajah csaknem 1000 kanadai dollárt, vagyis 216 ezer forintot költött arra, hogy édesanyját születésnapja alkalmából meglepje egy iPad Próval, de végül őt is meglepte a  lapos, és nagyjából az Apple termékének a súlyával azonos „termék” a vasárnap reggeli születésnapi partin.

Amikor megláttam az agyagot, azt gondoltam, hogy oké, biztos lesz valami alatta, de nem volt semmi, még a töltő is hiányzott

– nyilatkozta a CTV Torontónak a férfi, aki azt is elmondta, hogy a doboz nem volt előtte nyitva, legalábbis nem tűnt úgy, mert még a műanyag fólia is rajta volt a vásárlásnál.

Az áruházlánc megígérte, kivizsgálják az ügyet, de Nadarajah-t egyelőre nem kompenzálták, se egy másik iPaddel, se nem fizették neki vissza a pénzt.

A  Walmart azonban megígérte, hogy visszafizeti a tablet árát a férfinek, aki ennek meg is örült, azt tervezi, hogy vásárol egy valódit az anyjának, csak most már az Apple boltjából.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik