Szórakozás

Demcsák Zsuzsa hat év után újra szerelmes

Demcsák Zsuzsa 6 éve szakított férjével, 4 éve pedig el is vált tőle. Azóta most először beszélt arról, hogy komoly kapcsolatban él valakivel, és végre nagyon boldog.

A Blikknek adott interjút, abból derült ki, hogy egy külföldön élő férfivel vagy együtt egy ideje, de jól tudják menedzselni a távkapcsolatot:

Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák.

Szerencsére csak néhány órányi autóútra élnek egymástól, így a hétvégéket együtt tudják tölteni:

Az a lényeg, hogy végre úgy élünk, mint egy igazi család, ami mindig is nagyon hiányzott nekem. Szerencsére a gyerekeink is elfogadták és szeretik egymást. A lányaink pont egyidősek, remekül kijönnek egymással.

Többet is elárult arról, hogy mi az, ami igazán feltölti ebben a kapcsolatban:

Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én „szolgáltam ki”. Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi. Ért a gyerekek nyelvén, szépen és jól bánik velük, korban tökéletesen illik hozzám, és nem mellesleg kifejezetten jóképű

Kiemelt kép: Instagram / @zsdemcsak

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik